Tabung Bantuan Gaza


View Larger Map

Saya ingin mengajak rakan-rakan yang berminat untuk menyertai kami dalam sesi pembelajaran sambil menyumbang kepada Tabung Bantuan Gaza anjuran AyerHitam.com. Buat masa ini Tabung Bantuan Gaza sudah mengutip sebanyak RM3,791,199.40. Kami berharap dapat menambah sedikit sebanyak kepada rakyat Palestin yang tertindas. Keseluruhan kutipan akan didermakan kepada Tabung Bantuan Gaza.

Topik: Teknik Asas Fotografi : Potret
Lokasi: Rumah Antik, Kampung Parit Khasan, Ayer Hitam, Johor.
Tarikh: 26 Januari 2009
Masa: 3.00 petang

Kami memfokuskan kepada mengajar sambil belajar bersama-sama sambil diawasi beberapa senior. Waris Berandam, salah satu wedding planner terbaik di Ayer Hitam akan menyediakan model & prop beserta pakaian. Seorang jurugambar senior akan membawa kelengkapan penataan cahaya dan mengajar teknik-teknik pencahayaan dengan betul.

Sesiapa yang berminat untuk turut serta boleh menghubungi saya di alamat emel hi@mohdrazali.com atau telefon 012 – 733 3960. Saya berharap ada sesiapa di kalangan professional yang sudi memberi tunjuk ajar bersama.

You Might Also Wanna Read This:

Pingback from Laboratorio sociale Buridda » Photography Session For Charity

[...] can also leave a reply at my blog on topic Kelas Fotografi Kebajikan Untuk Tabung Gaza if interested to [...]

Pingback from Charity Photography Class : Fund For Gaza | Ayer Hitam

[...] Dalam Bahasa Melayu, Lawati Blog Mohd Razali. [...]

jas: ko mmg dasyat ar ayie..dah kire superb nih..siap buat program..

encikizzat: mmg bagus buat program cam nie..good job bro.. keep it up =)

sang pencinta ratu: Salam Heya Lad What a nobel work here. I wish i were in malaysia now to join this charity program. All the best for your programme man. Hope we can hook up one day.

yana harmila: will inform later.. have a family gathering at muar on saturday n sunday.. will try to be back before monday.. all the best!!~

nashrex: aduh mattt.. aku tingin nak join, tp tarikh tu mcm xleh dtg.. spupu aku tunang laa..

areteam: semoga berjalan program ini dengan jayanya~ walaupun sumbangkan ini bukan utk membekalkan senjata kepada pejuang hamas agar teguh menentang rejim zionis, tapi cukuplah kita membantu apa yang termampu~ musti support walaupun aku tak dpt menghadirkan diri kerana ada photoshoot pada hari progam ni berlansung~ keep it up geng~!!

ikoko: thanks ayie & the gang~!! banyak yang dipelajari masa kelas dijalankan.. adeih.. sian kat cikgu dari klang tu kena layan saya and my compact camera.. aiyak.... tp dia sangat friendly.. :) kalau ada lagi kelas, bagitau saya yeh~

yana harmila: Alhamdulillah ... semua nye da selesai dengan jaya nyer.. tq abg shazli dan keluarga atas ilmu yang di kongsi bersama...beserta equipment2 yang di angkut dr klang.. tq ayie dan rakan2 ayer hitam (achmal & azam)utk program yg sangat bermakna ni... lain kali kalau ade apa2 yg kami di seberang sini eh tlg ..roger2 lah k.. tq rakan2 baru yg berkongsi tips dan ilmu... (Farol, wak pan, shahir shahrom & teman, safril, azlina & tunang, mohd azhar saad, saiful, dollah n model, dan mereka2 yang terlepas pandang) tq juga pd yg sanggup datang berkumpul (areteam, jai(orang johor) & z)

ikoko: yana.. sorry haritu tak sempat nak salam.. awak tengah tekun ambik gambar haritu... aih.. ni rasa rugi sgt ni tak pi join korang pi sawah..

Pingback from Kutipan Derma Kelas Fotografi Amal Untuk Tabung Gaza | Mohd Razali

[...] 01 28th, 2009 | no responses submit_url = “http://blog.mohdrazali.com/dana-kita-untuk-gaza/”; Kelas Fotografi Kebajikan Untuk Tabung Bantuan Gaza tamat dengan jayanya. 13 orang jurugambar bejaya dikumpulkan bersama dengan krew andaman oleh [...]

Pingback from Charity Photo Session For Gaza Fund Report | Ayer Hitam

[...] Kelas Fotografi Kebajikan Untuk Tabung Bantuan Gaza finished sucessfully! 13 photographer came all the way to join us. Waris Berandam’s principal, Abdullah Shafiee supply a model with Gothic theme. [...]

pak lah: ... bila nak buat lagi? gian plak. huhu

iphonerepairmalaysia.xanga.com: Nice post. I learn something totally new and challenging on blogs I stumbleupon every day. It's always interesting to read through articles from other authors and practice a little something from other websites.

ipad repair melaka: Every weekend i used to pay a visit this site, as i wish for enjoyment, for the reason that this this website conations actually fastidious funny stuff too.

facebook.com: I think the admin of this site is actually working hard in favor of his web site, because here every data is quality based information.

Anonymous: I have a willing analytical eyesight to get fine detail and may foresee troubles prior to they take place.

MTS MTSO MTTF MTTFF MTTR MTU MTV MTX MTech MU MUA MUF MULDEM MULTICS MUMPS MUNG MUX MV MVA MVD MVO MVP MVS MVSSP MVSXA MVSc MVY MW MWM MX MXU MY Mac Macc Maced Madag Maj Maj Gen Mal Man Mar March Marq Mass Matt Md Me MeV Medit Messrs Meth Mex Mgr Mic Mich: Hello! I just want to give a huge thumbs up for the great information you??ve here on this post. I will be coming again to your blog for extra soon.

Elida: Hi admin, your site is incredible i know very useful tool for every site owner (for content creation and SEO). Just type in google for: Stoonkel's Rewriter

Baju anak: Postingan yang luar biasa , aku percaya ini amat berguna bagi mereka yang membaca, saya tunggu postingan selanjutnya, terutama mereka yang sedang mencari pakaian anak dan kaos anak berkualitas.


Recent Comments:

Archives

Admin

18% GRAY - © Copyright Mohd Razali • Powered by Wordpress.

FACEBOOK
TWITTER

    Twitter

    Heroes Photowork