Pucuk Arts Studio organized Futsal Fiesta Open 2009 today at Reble Futsal, Kampung Paya, Kluang. They attract approximately 33 teams from all around Johor and neighborhood state. Most of them came from Ayer Hitam, Kluang, Batu Pahat, Johor Bahru & Muar. Entrance fees was RM200. Winner brings home RM2000 cash with trophy & certificates.

Futsal Fiesta Open 2009

Final Futsal Fiesta 2009 Malinja FC vs Bertam Ulu FC
Final Futsal Fiesta 2009 Malinja FC vs Bertam Ulu FC

Finalise of Futsal Fiesta Open 2009 Malinja FC vs Bertam Ulu
Finalise of Futsal Fiesta Open 2009 Malinja FC vs Bertam Ulu

Bertam Ulu FC Goal Keeper
Bertam Ulu FC Goal Keeper

Trophy Final Futsal Fiesta 2009 Malinja FC vs Bertam Ulu FC
Trophy Final Futsal Fiesta 2009 won by Bertam Ulu FC which maintained their status as `the team to beat’ when they emerged champions in futsal arena.

Futsal Fiesta Open 2009
Winning teams of Futsal Fiesta Open 2009 photo session with Organizer.

Ayu - Pucuk Arts Studio
Ayu – Pucuk Arts Studio

Any team members who would like to have soft copy of these photos, please sent me an email at hi@mohdrazali.com

MOHD RAZALI
Principal / Photographer
Focus Media Technology
+60127333960
razali@focusmedia.my
YM: drusoft@yahoo.com

-

You Might Also Wanna Read This:

Pingback from Futsal Fiesta Open 2009 | Ayer Hitam

[...] Arts Studio organized Futsal Fiesta Open 2009 today at Reble Futsal, Kampung Paya, Kluang. They attract approximately 33 teams from all around [...]

areteam: berminat, tapi aku kaki bngku bab2 bola nieh hahahaha.. aku suka model tu, bila ble shot dia ayie, aku nak join ekekeke

shahir: haha da snap pic ayu eyh sory le aku tak dpt balik dola da semakin berjaya chayokk!!!

achmal: ade satu gambo je ke org men futsal? hehe

pak lah: terima kasih banyak2 kepada semua yg membantu. kepada ayie dan focus media technology nya, juga ayerhitam.com nye, terima kasih banyak2. pucuk arts studio dengan bangganya mengumumkan futsal fiesta open 2009 akan berterusan sehingga oktober 2009. setiap bulan , kami akan bergerak ke pelbagai lokasi di sekitar johor khasnya dan seluruh semenanjung amnya. antara lokasi terpilih ialah kuala lumpur, seremban, perak dan empat daerah di negeri johor. pucuk arts studio juga sedang bersyukur kerana khabarnya,tersenarai di antara syarikat bumiputera kecil yang bakal terlibat untuk pemilihan futsal f.a.m untuk negeri johor. TQ . di sebalik segala-galanya, pucuk arts studio juga menyeru kepada individu perseorangan, syarikat atau kumpulan yang bermurah hati untuk menyumbang kepada TABUNG PERLINDUNGAN PERNIM di asaskan oleh pn norlina alawi. pelancaran di kluang oleh pucuk arts studio pada 8.2.2009 adalah untuk dana bantuan yang akan disalurkan untuk tabung perlindungan pernim yg telah lama wujud dengan izin pernim. . tabung tersebut adalah untuk bantuan kepada persatuan kebajikan anak pesakit hiv/aids nurul iman malaysia yang diasaskan oleh puan norlina alawi pada 2006. terima kasih pucuk arts studio ucapkan kepada pn. norlina alawi kerana memberi ruang untuk kita sama menjadi khalifah yang saling membantu. kepada anda semua, jom derma ! untuk maklumat lanjut boleh hubungi kami di pucukarts_studio@yahoo.com kepada kroni pucuk arts studio, andalah juara sebenarnya ! -abdullah shafiee

Razali: Terima kasih jemput aku Cik Lala.. Soft copy akan menyusul nanti.

Weilian: Almost every week I pass by that "stadium but I never go inside to have a look. Sometimes worry jugak the ball they kick might bolos keluar and hit my car... hehehe.

Ajoi: Terer ah Lala.

pak lah: cik weilan oi.. dont wolly, bola tatak kuar antam lu punye keta loh.. dia ada pakai itu jaling tangkap ikan selupa keliling gelanggang meh.. itu tempat manyak syiok maa.. pigi tgk loh.. manyak happy . heheh

ayu: Sy nampak merah... thanks sudi masukkan pic I...


Recent Comments:

Archives

Admin

18% GRAY - © Copyright Mohd Razali • Powered by Wordpress.

FACEBOOK
TWITTER

    Twitter

    Heroes Photowork