p/s: Gambar-gambar pernikahan di dalam post sebelum ini.

Kebiasaannya customer aku akan buat tempahan untuk majlis perkahwinan mereka lebih kurang 2 – 5 bulan sebelum majlis. Tapi kadang-kadang ada jugak yang seminggu nak majlis baru sibuk-sibuk tanya. Nasiblah kalau free kan?

Tapi Si Awe & Kerol ni dah book aku sebelum aku ada DSLR lagi. Diorang ni lah salah satu pendorong aku untuk menceburi bidang fotografi perkahwinan ni. Setahun sudah aku beli DSLR pertama, dan sepanjang setahun ni aku bersungguh-sungguh menguasai penggunaan kamera dan belajar tentang sudut & cahaya. Genap setahun 25 hari, diorang kahwin! Segala ilmu yang aku belajar dari tok-tok guru aku praktikkan. Alhamdulillah.. Dengan kelengkapan palingggggg minima, aku bersyukur diorang boleh terima gambar-gambar yang aku rakam.

Inilah hasilnya…

The Bride

Oh Sorok2

No No Noooo

Lovely

Almost

Share Payung

I'm Yours...

Totally Yours

Berdua Akhirnya...

Pakej Fotografi Mohd Razali 2010

You Might Also Wanna Read This:

eshazli: kelas gambo2 ko kaler pon powerfull...

achmal: mahal la gambo kat langsir awe kenyit tuh~ nampak sgt sweet :) gud job my dear !

amri efendi: diaorang sporting beb..nice bro..tang kaler semua tu aku xmau komen..ko mmg handal...aku suka tgk pengantik ko yg ini...sempoiiiii...tu gambar yg superb ni jadi lagi2 superb!!!!

Pingback from The Solemnization of Izza Fajarul Hawa & Mohd Khairul Syahrin | Blog Razali

[...] « Karnival Rakan Muda Batu Pahat 2009 The Portraiture: Izza Fajarul Hawa & Khairul Syahrin [...]

Che Awel: Wee wee wee weeeeeee ~!! Santek santekkkkk! Ish photographer mana la handal sangat ni. Sehinggakan hilang 30% lemak saya dan 80% ketidakcomelan saya. Ngahahaha!

jas: superb beb,takkan diorang tak terima plak..gambar2 mcm ni letak kat rumah silap2 org pecah umah rembat gamba je..puuhh,tak leh ckp ape ar johor & klang nih..tp aku mcm knl pngantin nih,tp tak ingt kt mn..tak sm tp serupe kot..

apai biszign: tuh laa jas, pantang tak jenguk blog mamat ni...tetiba ade je gambar2 yang meletup2 mcm volcano.. huishh .. dia main sihir ke ape kat gamba ni


Recent Comments:

Archives

Admin

18% GRAY - © Copyright Mohd Razali • Powered by Wordpress.

FACEBOOK
TWITTER

    Twitter

    Heroes Photowork