p/s: Gambar-gambar selepas majlis dalam post seterusnya

Tak tersangka aku budak dua orang ni kahwin secepat ni!!! Tapi alhamdulillah… Semua orang pun suka kan?! Bulan 9, pasangan ni nak terbang ke London dah. Jadi, lebih baiknya nikah dulu dan sama-sama pergi. Wow… Aku sangat terharu.

Seawal 8.30 pagi aku dah sampai sana dan shoot persiapan. Aku ingatkan majlis kecil-kecilan aje, sekali tersangatlah meriah. Awe di make up oleh Kak Lili & Kak Ita dari Annisaa Beauty House. Cantik menawan Cik Awel. Dengan fresh flower hias tudung dia lagi. Tapi bunga Lilly yang sepatutnya jadi hand bouquet boleh tak kembang pulak. Hiasan bilik kemas. Gambar-gambar dalam frame kecik jadi hiasan bilik. Ada jugak gambar yang aku tangkap 2 tahun lepas tuuuu. Ahai.. Gambar shaking guna compact camera ku dulu.

Azam sampai saing pengantin lelaki. Fuh lega aku ada partner, Fikri pon ada. Memang meriah gile. Ada 9 orang kot yang bawak SLR? Segala sudut semua orang rakam hari tu. Mencabar, but fun! Majlis ni penuh dengan gelak ketawa sepanjang masa. Abah Awe kelakar satu hal, ekspresi muka pelbagai pulak tu. Aku yakin ramai yang candid dia. Nak akad nikah pon boleh buat kelakar lagi. Dia je dah 2 kali akad salah. Kerol pon 2 kali salah. Nasib baik dia ni memang cool je tak menggelabah. Lancar je yang last sekali.

Kawan-kawan rapat ramai yang datang. Shahirah & Syahrul Reza, anak kepada Raja Bahrin datang berdua. Aizuddin ada, Nenie ada, kawan-kawan STK dia, Redza dengan Azamuddin pon datang. Orang-orang besar pun ada yang datang jugak, Dato Samsol Bari antaranya.

Kami tunggu sampai ke akhir majlis, nak kumpulkan family Awe yang dah flat masing2 tu. Semuanya ada kecuali Pokchont & Cikpeen je. Alhamdulillah.. Semuanya lancar.. Tahniah buat dua orang kawan baik aku ni. Bahagia sentiasa!

The Preparation

Baju Nikah

Pakai Tudung Dulu

Bibir Pink

Here She Is

White Shoe

Final Preparation

Now She's Ready

..to be a wife

Akad Nikah

Ketibaan

Agreement

Akad Nikah

Wife!

Sarung Cincin di Jari

Finally... The Best Moment..

Releasing

The Ceremony

Sopan

Alahai...

Dikelilingi

Kiddo

Sha & Syah

Aku sorang je ada cincin?

Hero & Heroin of The Day

You Might Also Wanna Read This:

azam: preparation pun dh blh buat 1album ni, cun~

fad: nice dudee

achmal: ini sgt niceee! pengantin sporting layankan aje :P

Pingback from The Portraiture: Izza Fajarul Hawa & Khairul Syahrin | Blog Razali

[...] rss « The Solemnization of Izza Fajarul Hawa & Mohd Khairul Syahrin [...]

Pingback from Tips Hiasan Meja Makan Beradab | Blog Razali

[...] Ada kalanya pelanggan akan tanya, sesuai tak warna baju pengantin yang dia akan pakai tu dengan suasana majlis? Banyak faktor yang mempengaruhi kesesuaian warna itu semua. Jadi ada baiknya diterangkan disini kesesuaian warna dengan majlis anda. Satu kategori baru dibuka untuk memberikan tips-tips untuk majlis perkahwinan yang menarik berdasarkan pengalaman yang aku lalui sebelum-sebelum ini. [...]

mie broz: perhhh..nie mmbr bgosip aku merangkak keluarga angkat aku...rupenye dh kahwin n ntahg mana dh... good n great capture...


Recent Comments:

Archives

Admin

18% GRAY - © Copyright Mohd Razali • Powered by Wordpress.

FACEBOOK
TWITTER

    Twitter

    Heroes Photowork