Pakej Fotografi 2010 Mohd Razali

I designed 1 simple packages that everyone can enjoy and happy with the finest result. I’ll make sure your investment on luxurious wedding dress, decorations, family members and happy moment wont be wasted. Before you arguing about the price, you might want to know why I charge this way

Photograph by Mohd Razali
Members of Heroes Photowork

Whole Day Coverage

RM1588

Up to 8 hours of coverage
1 Unit 10inch x 12inch Custom Storybook Album
- Leather / Crystal Cover
1 Unit 11inch x 14inch Enlargement with frame
Unlimited shots in DVD
Online Gallery
HD Slideshow
*FREE 2 HOURS OUTDOOR PORTRAITURE

Additional
Enlargement 16x24inch with frame – RM180
Extra Photographer – RM150
Extra Album – RM650
Extra Size (12x15Inch) – +RM200

Terms & Conditions
- 30% Deposit for confirmation of date booking
- 40% within 2 weeks before/or on the day event
- 30% upon album delivery
- Mileage & accommodation depends on location. (FREE for Central Johor Region)
- Package valid if you book from now on until 31 March 2010. (Event must be held until December 2010)

Please refer to my Calendar before you book me.
Whole day coverage photography for your wedding photograph by Mohd Razali from Heroes Photowork within Malaysia for year 2010
For more info, shoot me an email at razali[at]heroes.my or call 012 7333 960

Pakej Fotografi Mohd Razali 2010

You Might Also Wanna Read This:

Yana Harmila Haron: perghhHhh rugi x book smalam...wakakkakaka

Izza Fajarul Hawa: Weh weh weh ok bangga jap ada muka aku kat banner berharga RM1588. Hahaha ok muka puas hati laktu! Dialog: "Sila tempah beliau dengan kadar sepantas mungkin dan anda akan mendapat muka puas hati seperti saya!" :P :P

Azam: terbaik lah! ni siap gmbar ada bintang2 tu ke

Mohd Razali: @Yana Harmila Haron : Kalau nak kawen hujung tahung sempat lagi @Izza Fajarul Hawa : Alamak aku tak mintak lagi model release form ni! Maap ye cik Awe! Hihi

Mohd Azam: haha, testimoni ye puan hawa? bagus2.. alamak yana, same la kite, rugi tak tempah awal. baru dpt calon ni ha

Yana Harmila Haron: @ayie : leh booking dlu x? kawen nyer tak tau lagi thn bila.. calon lum ade jualan murah ah kt shopping mall.. last week aku g bpmall dia kata kehabisan stok calon suami...wakkaka@azam: aisey..ko da jumpa calon ka? adoi.. tinggal sengsorang ah aku ni...wakkakaka

Mohd Azam: yana: calon kite jmpe kt pantai haritu ok tak? tp jauh sket nk nak ngantarnya :p

Siti Norbaya: aie aku nak booklah hehehe

Yana Harmila Haron: ahai.. cik nur lydia?ok ajer..tp yang lama? hahah

Zaid Dong: nak book gak lah..huhu

Nursyidatulakmal Maskan: ha booked cepat2! seblum kehabisan stock :p

Imransyah Riel: aku pun nak jugak =p

ikhram: permulaan ke tahun baru yang baik..pas ni leh la tag along lagi ye.. ;-)

Pidi Pidus: bagus2.....

Apai Biszign: aku nak book jugak laa... uhuhuhuh

Shazli Shots: bang.. ada keja O....nak pakai vios jugak...

Apai Biszign: aku pun nak mintak keje jugak laa...takpat beli asal dapat naik kereta vios pun jadik laaaaa

Yana Harmila Haron: hahahahahahah..nak jugak pakai vios...dpt drive keta company pn jd ah..hhahaha

Nursyidatulakmal Maskan: kete company ehhhhh~ adeh tak thn dengar

bisz: fullamak!! style style.. saya mesti pileh!

Mohd Razali: @Azam: KT tak jauh le. Hehe..@Baya: Oh sila sila. Valid until March 09@Zaid: Aih ada hati nak berbini 2 nampak.@Mal: Awak nak book jugak ke?@Pidi: Bagus yek?@Apai: Ko pon nak bini 2?@Abang Shazz: Maklum le installment tinggi. Kena keje kuat! Hahaha.. @Apai: Lebeyyy.@Yana: Ha itulah dianye.

Apai Biszign: manade nak bini 2... aku sanding lagi sekali laa.. uhuhuhuh

Apai Biszign: ade tak keje kosong ni... bila bley interbiu ni uhuhuhuhuh.. konfem berape bulan... gaji berape dapat...

Mohd Razali: Kalau ikut pakej tu, gaji RM150 extra photographer. Itupun kalau pengantin nak le. Hahaha... Kalau tak nak, buta2 je la keje. :P

Faiz Salleh: gambo ni cantek laa

Apai Biszign: hahahahaha.. sebulan rm150 je... hadus camne nak buat downpayment vios ni

Shahrul Hanafi: gile la bro..mantap..

Fitri Jamsari: pergh...nk vios gak kat sini!!!!hahaha

Zulhelmi Arif: ini makin lebat nih..haha

mimi: wuyoo..rase ader kat bintang...hehehe.. keep up a good work!

Mohd Razali: @Faiz: Flash kau tak trigger. Kalau flash kau hidup tak la jadi macam ni.@Napi: Time kasih abang pegang lampu belakang. Haha..@Apai: Satu kali tag la bang.@Fitri: Sana mane main Vios. Takde heater beb.@Ah Boy: Aih tak nampak muka punye ko kate hebat.

Pingback from Pakej Fotografi Perkahwinan 2010 | Blog Razali

[...] Pakej untuk 2010 akan sediakan sebelum November ini. Dalam pakej ini nanti ada serba sedikit perubahan berbanding Pakej 2009. Setiap quarter aku akan tukar pakej untuk hasilkan kelainan. Setiap quarter akan ada free gift yang berlainan, design album berlainan, saiz dan kualiti pun mungkin berbeza. [...]

sha: i wish to hav u, but my date has fully booked by others. It will b on oct 8 & 9.....*sob sob....can u recommend somebody that as good as u....tx

nerq: Razali, kalo lepas dari 31 March ni, update pakej yg baru plak ek?... I still tak dapat komfemkan tarikh, but i will take u as faiz as my wedding photog :)

details: I'd like to thank you for the efforts you've put in penning this website. I really hope to see the same high-grade content from you later on as well. In truth, your creative writing abilities has motivated me to get my very own site now ;)


Recent Comments:

Archives

Admin

18% GRAY - © Copyright Mohd Razali • Powered by Wordpress.

FACEBOOK
TWITTER

    Twitter

    Heroes Photowork