Venue: Gizmo Cyber Cafe, Parit Raja (Opposite Balai Polis Parit Raja)
Date: 16 Jan 2010

Schedule:
0700 – 0800 – Berkumpul di Warung Sakinah, Ayer Hitam. (Opposite 7 Eleven, 40Meter from Ayer Hitam Junction.)
0800 – 1030 – Portraiture shooting at Tasik Machap,
1030 – 1330 – Basic Photoshop Tools – Praktikal
1330 – 1400 – Recess / Makan Tengah Hari
1400 – 1630 – Editing Warna Asas & Manipulasi Asas – Praktikal
1630 – 1700 – Rehat/Minum Petang
1700 – 1830 – Soal Jawab

PERHATIAN!
1. SESIAPA YANG BAWA LAPTOP SENDIRI SILA BAGI NAMA UNTUK PERMUDAHKAN SUSUNAN MEJA KELAS.
2. SILA BAWA PENDRIVE & KAMERA
3. SILA BAWA BUKU NOTA & PEN

Sesi Malam sekiranya ada sapa-sapa yang berminat untuk mempelajari Flash Photography boleh stay kat Gizmo dengan Shazli

Contact Persons:

Shazli : 0123551660
Mohd Faiz : 0177248181
Mohd Razali : 0127333960
Mohd Azam: 0177936988
View Gizmo Cybercafe in a larger map







Pakej Fotografi Mohd Razali 2010

You Might Also Wanna Read This:

Sal Sya: mak aii manyaknye kene tembak..

Mohd Razali: Sape yang ditembak ni?

muhammad najib mokhtar: salam, laptop sy bwk sendiri

Sal Sya: tu model tu kene tembak..bang bang ..

Mohd Razali: Nak jadi model?

Sal Sya: tp lau ramai2 tembak..mmg tergelak jek kang...

Mohd Razali: Tak ramai. 24 orang je.

Sal Sya: orait ~

Mohd Razali: So jadi?

Sal Sya: just support kowng ..pape nnt sy roger faiz.."model gemuks" r tp..

Mohd Razali: Okeh inform Paiz ye!

Hafiz Azman: aku bwk laptop..

kluxorious: bila ni?

Razali: @Najib: Okeh bro. Noted.
@Kluxorious: Hari sabtu ni. 16 Jan 2010.

Intan Suraya: Saya pun bawak lappy sendri.Tapi photoshop cs3 yg portable punya.Bleh x?

Yana Haron: aku bawak lappy gak utk back up.. mungkin perlu gak guna desktop..huhubtw.. aku zero knowledge... sila jgn marah klu aku x tau nak buat!~

Yana Haron: eh lupa... kamera den rusak.. -sekian-

Mohd Fairus Aris: aku pun bwk laptop...

Kamarul Shahir: err, aku selalu bgn lewat.. tapi takpa, cikgu selalu bgn awal, bleh tolong kejut aku bgn. haha

Yana Haron: ah xde makna nyer.. aku tendang je pungkoq ang klu x bangun.. ang tidoq ngan adek aku.. aku malas mo kemaih bilik len..wakakakaka

Fitri Jamsari: GILER RRRRRRRRR....TASIK MACHAP!!!!!!!!!!!!tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Yana Haron: apsal ko fitri? kna sawan penunggu tasik machap ke?huhuso ko dtg jam bapa sabtu ni? hahaha

Amri Efendi: aku bwk pendrive dgn dada je...

Yana Haron: dada yang kosong ek? akekek.. ehem2.. poket bawak isi skali ek..huhu

Kamarul Shahir: brat: okeh bebeh..adik laki ka pompuan? Hahahaha

Yana Haron: daymnn yuh.. jgn harap lh dpt tdur ngn adek prempuan aku...haha

Kamarul Shahir: aisey, tak bleh eik ? akak dia pun ok ja .. huahuahua.. aku maybe sampai dalam kol 8 mlm camtu kot, anything nanti aku kasi roger dulu.

Fitri Jamsari: siot!!!haah..jadi penunggu...hahaha..aku smpai lwt sket...dlm 10 ke...korg enjoy2 la dlu..hahahahahahha

Apai Biszign: uhuhuhuh yey besok bley mandi kat tasik machap...

Nursyidatulakmal Maskan: hahaha mongek yana tanye soklan sengal kat fit. sabo yek fit ahhahaha dtg awal sket nanti tok guru marah :P

Yana Haron: tu lah.. kalau dia lamat nnt sapa nak shoot muka kita dpan2... dia sorg je yg rajin shoot muka kita dpan2..wkakakakak

Fitri Jamsari: shot muke depan ek...haaaa....aku dtg nnt shot muke blakang plak....slambe..hhahahhaasabo je la aku ni....hehe

Yana Haron: muka blakang? hahaha

farish: wah smart lah decoration kat kedai bos. lama dah ke buka cybercafe. katanya lesen dah dibekukan?saya berminat nak buka cybercafe. bleh tolong tukar idea.farish ktn,pahang

Razali: Sorry bang, aku bukan tokey CC.


Recent Comments:

Archives

Admin

18% GRAY - © Copyright Mohd Razali • Powered by Wordpress.

FACEBOOK
TWITTER

    Twitter

    Heroes Photowork