Firham + Noraini

March 15, 2010 | 4 Comments »


View video on High Definition on Facebook for ultimate quality. Wait for the video to fully loaded for best experiences.

Firham & Noraini

The Wedding
12&13 March 2010, Kampung Sermin, Segamat

Selesai majlis perkahwinan sendiri, mula bekerja untuk majlis perkahwinan orang lain pula. Firham & Noraini adalah client dari Segamat yang menanti gambarĀ² mereka dirakam. Jumaat & Sabtu aku ke Segamat bersama isteri bermalam disana untuk raikan majlis mereka. Pertama kali kesana, belum biasa dengan keadaan bandar Segamat. Andaman yang boleh tahan cun serta mesra alam tu memeriahkan majlis. Sampai 6 orang turun ke siapkan pengantin ni. TempatĀ² untuk outdoor portraiture di tunjukkan oleh wedding photographer Segamat, Ajim & Shahrul Hanafi. Ada beberapa lokasi menarik tapi belum sempat nak teroka lagi. InsyaAllah akan datang.

Ini adalah serba sedikit gambar2 dari majlis perkahwinan mereka. Sehari selepas majlis mereka, aku rushing untuk satu lagi majlis di Simpang Renggam.























Photograph by Mohd Razali – Heroes Photowork

Pakej Fotografi Mohd Razali 2010

You Might Also Wanna Read This:

Ajim Antu: Good Job Bro.... i like it...

Saya Joe: Thanks to Mohd Razali, Nursyidatulakmal Maskan, & Shahrul Hanafi..korang mmg sporting...gambar2 mmg terbaik...cayalah!!!

Mohd Razali: @Ajim: Thanks tunjukkan tempat2 otai segamat.@Joe: Korang lagi best sporting. Hehe..

Azizi Liow: perghh segamat x helo2


Recent Comments:

Archives

Admin

18% GRAY - © Copyright Mohd Razali • Powered by Wordpress.

FACEBOOK
TWITTER

    Twitter

    Heroes Photowork